Oba İlkokulu’ndan Anlamlı Ziyaret: Öğrenciler Polis Haftasında Emniyet Müdürü Sakarya’yı Makamında Ziyaret Etti

Oba İlkokulu, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Iğdır Emniyet Müdürü Sayın Erden Sakarya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.


Iğdır’ın eğitim kurumlarından Oba İlkokulu, Polis Haftası münasebetiyle Iğdır Emniyet Müdürü Sayın Erden Sakarya’ya özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Okul müdürü, öğretmenler ve minik öğrenciler, emniyet teşkilatının fedakar çalışmalarını takdir etmek ve teşekkürlerini sunmak için Emniyet Müdürlüğü’ne gittiler.

Ziyaret sırasında öğrenciler, polislerin toplum güvenliği için gösterdikleri çabalar hakkında bilgi aldılar ve onlara minnettarlıklarını ifade eden mektuplar ve el yapımı hediyeler takdim ettiler. Sayın Sakarya, öğrencilerin bu nazik jestinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, onlara polislik mesleği ve günlük görevleri hakkında bilgiler verdi.

Etkinlik, öğrencilerin polis ekipmanlarıyla tanıştırılması ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. Oba İlkokulu’nun bu anlamlı ziyareti, hem öğrencilerin hem de emniyet mensuplarının yüzünde mutlulukla sona erdi.16-04-2024



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi