Okulumuzun girişimleriyle Iğdır Orman İşletme Müdürü Taner TAZEGÜN önderliğinde okulumuz çevresinde ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Iğdır Orman İşletme Müdürü Taner Tazegün ve ekibi, çevre bilincini artırmak ve yeşil alanları genişletmek amacıyla Oba İlkokulu’nda anlamlı bir etkinliğe imza attı. Öğrencilerin de katılımıyla gerçekleşen bu etkinlikte, okul bahçesine çeşitli fidanlar dikildi.

Etkinlik, öğrencilere doğa sevgisi ve çevre koruma bilincini aşılamak için düzenlendi. Orman İşletme Müdürü Taner Tazegün, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için ağaçlandırma çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Öğrenciler, ellerine kürekleri alarak fidanları toprakla buluşturdu. Etkinlik sonunda, her öğrenciye diktiği ağacın bakımını üstlenme sorumluluğu verildi. Bu sayede, öğrencilerin doğayla iç içe olmaları ve sorumluluk almayı öğrenmeleri hedeflendi.

Iğdır Orman İşletme Müdürlüğü’nün bu tür etkinlikleri sıkça düzenlemesi, toplumda çevre konusunda farkındalık yaratmada önemli bir rol oynuyor. Oba İlkokulu’nda gerçekleşen bu etkinlik, çevre dostu bir gelecek için atılan küçük ama etkili adımlardan biri olarak kayıtlara geçti.16-04-2024